meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Trinidad

Een bezoek aan Trinidad met kinderen is als een reis terug in de tijd, omgeven door kleurrijke gebouwen die de geschiedenis ademen. Terwijl je over de geplaveide straten van de Plaza Mayor wandelt, worden de zintuigen geprikkeld door de vrolijke klanken van straatmuzikanten die traditionele Cubaanse muziek laten klinken.

De stad biedt een charmante mix van oud en nieuw, met prachtig gerestaureerde koloniale gebouwen die een nostalgische sfeer behouden. De levendige markten en lokale ambachtslieden voegen een speels tintje toe aan de ervaring, waardoor Trinidad een boeiende bestemming is voor het hele gezin.

Dag 2: Pottenbakken in Trinidad

Trinidad is de hoofdstad van het pottenbakken en dat moet iedereen natuurlijk ook even uitproberen. Je gaat op bezoek bij een bekende lokale pottenbakker waar iedereen zelf een potje kan proberen maken. Het is echt heel leuk om even uit te proberen. Natuurlijk word je wat geholpen door de expert-pottenbakkers. Je kan daarna ook je zelfgemaakte potjes meenemen naar huis om ze misschien verder te versieren eens ze droog zijn.

Dag 3: Vertrek uit Trinidad

inbegrepen

  • 2 overnachtingen, ontbijt inbegrepen
  • Pottenbakken met expert

 

sfeerbeelden van het hotel

 

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis