meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in de Viñales

Vandaag kom je aan in je “casa particular” of hotel in de Viñales-streek.
Viñales is bekend om de vele mogotes die je in de omgeving terugvindt. Mogotes zijn heuvels uit kalksteen, die je kunt herkennen aan hun toren-achtige vorm. Samen met de palmbomen zorgen ze voor een prachtig zicht. Maak vandaag zeker ook een stopje aan “El Mural de la Prehistoria“: een 120m lange rotsschilderij die de evolutie voorstelt van ammonieten tot de mens.

Dag 2: Ga ondergronds

In deze streek zijn er heel veel grotten. La Cueva del Indio (de Grot van de Indiaan) is ideaal om met de kinderen te bezoeken. Het bezoek duurt zo’n halfuurtje. Een trap voert je naar de ingang, waar je een kronkelige tunnel door het kalkgesteente volgt. Daar zie je dan een ondergronds meer. Hier maak je dan ook een mooi boottochtje onder de mooie rotsformaties. Daarna kom je met het bootje uit de grot en word je omringd door een prachtig groen zicht.
Ideaal om de kinderen te laten kennismaken met de stalagmieten en stalactieten.

Dag 3: Vertrek uit de Viñales

Van hieruit ga je best naar Las Terrazas of Havana.
In Las Terrazas kan je gaan ziplinen en in Havana kan je met een oldtimer door de straten rijden, met een elektrische fiets de lokale stekjes ontdekken of een kookworkshop volgen en je eigen mojito’s maken!

inbegrepen

  • 2 overnachtingen, ontbijt inbegrepen
  • Bezoek aan de Grot van de Indiaan

sfeerbeelden van het hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis