meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Las Terrazas

Je komt aan in een eco-resort in Las Terrazas. Wat opmerkzaam is aan dit resort is dat het werd gebouwd rond de bomen die er reeds stonden. Dat zal je ook meteen zien als je door de receptie loopt en de grote boom die door het dak gaat opmerkt.

Het biosfeerreservaat van Las Terrazas is echt de moeite waard om even te bezoeken. Het is niet voor niets dat het tot biosfeerreservaat werd vernoemd door UNESCO. Met de groene tapijten rond het meer, waar je ook in kan zwemmen, de heuvels in de verte en de prachtige palmbomen, zal je zeker onder de indruk blijven van dit biosfeerreservaat.

Dag 2: Ziplinen over het biosfeerreservaat

Vandaag ga je ziplinen in en over Las Terrazas. Het is een leuke activiteit met 3 ziplines waarvan de langste 300m is. Je vliegt boven het meer en de terrassen en kunt de prachtige zichten links, rechts en voor je bewonderen. Het is een korte maar leuke belevenis.

het bos in

Nadien kan je in het meer zwemmen of de omgeving verder ontdekken. Er zijn meerdere mogelijke wandelingen mogelijk die nooit echt lang zijn. Ga zeker ook eens het Baños del San Juan bezoeken. Veel inwoners gaan daar naartoe om even af te koelen of om gewoon even te chillen.

Dag 3: Vertrek uit Las Terrazas

Van hieruit kun je verder trekken naar Havana, Viñales of Playa Larga.

In Havana kan je met een oldtimer door de straten rijden, met een elektrische fiets de lokale stekjes ontdekken of een kookworkshop volgen en je eigen mojito’s maken!
In Viñales kan je gaan paardrijden bij zonsondergang, de omgeving ontdekken te fiets of door de grot van de Indiaan varen.
De bouwsteen van Playa Larga biedt een leuke kennismaking met krokodillen aan.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen, ontbijt inbegrepen
  • Ziplinen over Las Terrazas

sfeerbeelden van het hotel

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis