meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Varadero

Deze bouwsteen doe je best aan het eind of het begin van je reis! Als je kiest om het aan begin van de reis te doen, dan kun je even uitrusten na de lange vlucht. Als je kiest om het op het einde van de reis te doen, dan kan je lekker uitrusten tijdens je laatste vier dagen in Cuba.

Vandaag kom je aan op het paradijselijk witte strand. Varadero is een van de bekendste badplaatsen van heel het Caribisch gebied geworden en je begrijpt meteen waarom. Met het all-inclusive resort gericht op het prachtige witte strand, heerst er meteen een rustgevende sfeer.

Dag 2-3: Genieten, genieten en nog meer genieten

Varadero is een hele bekende stek met ook een heel groot strand. Je kan kiezen voor een aantal dagen puur uitrusten, maar er is veel meer te doen in Varadero. Zo zijn er gezellige cafeetjes waar je kunt genieten van de lokale koffie. Of waag je temidden de markt! De markt heeft een groot aantal kraampjes waar je allerlei souvenirs en nog veel meer kunt kopen.

EXTRA

Je kan ook kiezen om een catamarantour te doen rond Cuba. Die tour vertrekt uit Varadero en neemt je mee langs de Cubaanse kust. Je stopt er ook enkele keren om te snorkelen en het zeeleven te ontdekken.

Dag 4: Vertrek uit Varadero

Begin van de reis:

Je kan vanuit Varadero naar Havana, waar je met een oldtimer door de straten kan rijden, met een elektrische fiets de lokale stekjes kan ontdekken of een kookworkshop kan volgen en je eigen mojito’s kan maken!

EIND VAN DE REIS

Je vliegt terug naar huis!

inbegrepen

  • 3 overnachtingen, ontbijt inbegrepen
  • Genieten aan het witte strand

sfeerbeelden van het hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis