meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Dubai

Je komt aan in Dubai. Je overnacht in een hotel vlak bij de Dubai Marina in het nieuwe Dubai. In de Marina vind je maar liefst 200 wolkenkrabbers met elk hun unieke architectuur langs een mooi kanaal. Een hele jonge, trendy en luxueuze wijk. Je kan er ook lopen langs de Marina “Walk” met uitzicht op deze impressionante gebouwen, boten, cafés, restaurants en winkels.

Dag 2: Ontdek Dubai vanop zee: racen met de speedboot

Wil je de stad op een leuke manier vanaf het water ervaren? Ontdek Dubai vanop zee! Véél beter dan die lange wandelingen, zullen de kinderen denken en bovendien geen enkele last van de hitte van de woestijn. Met de speedboot vaar je onder ander door de Dubai Marina, langs het bekende Palm Jumeirah eiland in de vorm van een palmboom en Atlantis The Palm. Bovendien kun je genieten van een schitterend zicht op de skyline van Dubai. Ideaal voor je foto’s.

Natuurlijk zorgen we ook voor de nodige dosis fun en wordt iedereen af en toe eens goed door mekaar geschud en vliegen ze over de golven! De rit duurt ongeveer 45 minuten.

Dag 3: Op naar de volgende bouwsteen

Vandaag ga je verder naar de volgende bouwsteen. Je kan van hieruit naar Ras Al Khamaih voor een spannende offroad tour te maken, een kamelenboerderij te bezoeken en lunch bij de Emirati thuis. Ofwel kan je slapen in een boomhut of luxe Iglotent midden in de woestijn en gaan dune bashen en sandboarden.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen + ontbijt
  • tocht met de speedboot (75 minuten)

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis