meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in het safarikamp

Via een echte off-road weg kom je aan in het safari kamp. Je krijgt je eigen tent of boomhut toegewezen. Ze zijn allemaal met airco en eigen badkamer. En allemaal met een schitterend zicht op de woestijn!

Gezien wij met 5 waren sliepen onze twee pubers in de boomhut en de jongste bij ons in onze Iglo tent.

op jeep safari

Eerst word je uitgenodigd voor een 45 minuten durende rit met landrover door de woestijn. Natuurlijk zorgen ze voor de nodige fun en adrenaline als ze vliegen over de duinen en naar beneden sliden op het ritme van arabische muziek.

SANDBOARDEN

Er liggen sandboards klaar die je gewoon kunt meenemen. Tegen de avond kun je gemakkelijk de duinen opklimmen en naar beneden sandboarden. En de kleinere kinderen kunnen er gewoon op zitten en naar beneden glijden.

De kamelen kijken verbaasd toe en zijn trots als je een kort ritje op hun rug maakt.

Na al deze activiteiten kan je op je terras genieten van een uitzonderlijk mooie zonsondergang door de rode gloed van de woestijn.

Dan weerklinkt op het centrale plein uitnodigende muziek. Tijd om aan te schuiven voor het avondeten aan gezellige tafels rond een podium. Tijdens het eten kan je genieten van 3 optredens, waarbij als afsluiter een spectaculaire vuurspuwer alles in vuur en vlam zet. Een mooie climax van een uitzonderlijk goed gevulde dag !

De boomhut of iglo tent lonkt voor een heerlijke nachtrust.

Dag 2: Vertrek uit het safarikamp

Vandaag krijg je de optie om met de quads te rijden. ‘S morgens wordt een eenvoudig ontbijt geserveerd, terwijl je je klaarmaakt voor de optionele rit met de quads. Dit vonden onze kinderen een heerlijke ervaring: zelf door de duinen kunnen crossen. Het is onwezenlijk dat je links en rechts van je kamelen ziet knabbelen aan de struiken, terwijl je het zand doet opvliegen. Een begeleider toont je het veilige parcours en houdt een oogje in het zeil. Hij leert je hoe je de duinen kan oprijden zonder vast te raken in het zand. Avontuurlijk, maar superleuk.

volgende bouwsteen

Van hieruit van je gaan naar Ras Al Khamaih voor een spannende offroad tour te maken, een kamelenboerderij te bezoeken en lunch bij de Emirati thuis. Ofwel kan je naar Dubai: naar de dansende fonteinen, of naar de hoogste toren ter wereld: Burj Khalifa, of dineren op een Dhow boot.

inbegrepen

  • 1 overnachting + eenvoudig ontbijt
  • Barbecue en frisdranken inbegrepen
  • Jeepsafari in de woestijn en sandboarden

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis