meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst Clearwater/St Petersburg

Na de autorit is het leuk om meteen je slippers aan te trekken en naar het strand te gaan. In Clearwater/Sint Petersburg kan je lekker chillen op de mooie witte stranden. Uiteraard verblijven jullie vlakbij het strand. ’s Avonds kan je relaxed slenteren op de boulevard en wat winkelen.

Dag 2: Race op zee met de dolfijnen

Race op zee met de dolfijnen vandaag aan boord van een speedboat. Deze tour duurt 1,5 uur en je vaart langs de stranden. Intussen sta je versteld van de acrobatische capriolen van de tuimelaar. De tour start met een adembenemende race waarbij de dolfijnen worden uitgenodigd om in het kielzog van de boot te springen, te surfen en te duiken. Maar er is meer: geniet van het vrije gevoel op zee en het mooie zicht op de stranden. Je kan ervan uitgaan dat de kinderen dit nog lang zullen navertellen.

glassculptuur Dale Chihuly

Dag 3: Vertrek uit Clearwater/St. Petersburg

Heb je nog niet genoeg van het zalige strand? Ga vandaag gerust nog wat relaxen aan zee. Of trek met de kinderen naar het Clearwater Marine Aquarium bezoeken. Dit is een bekroond opvangcentrum voor waterdieren. In de bassins zie je zeeschildpadden, otters, dolfijnen en andere dieren die herstellen van verwondingen en ziektes. De kinderen mogen tegen betaling de dieren eten geven, ideaal om je familiealbum aan te vullen met enkele mooie foto’s.

Wil je wat cultuur opsnuiven, ga dan naar St. Petersburg en bezoek er het Salvador Dali Museum of het Arts Center, waar je de grootste verzameling glassculpturen van Dale Chihuly ziet. Mis zeker de glasdemonstraties niet.

volgende bouwsteen

Na Clearwater/St. Petersburg kan je verder naar het noorden om te zwemmen met de zeekoeien of naar het zuiden richting Naples.

Wat is inbegrepen?

  • 2 Overnachtingen (zonder maaltijden)
  • De speedboot trip onder begeleiding om te racen met de dolfijnen

sfeerbeelden van de hotels

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis