meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Chillen op de paradijselijk witte stranden van Naples

Dag 1: Aankomst Naples

Vandaag rij je verder naar Naples. Na de vorige belevenissen kan je vandaag chillen op de paradijselijk witte stranden van Naples of uitrusten in je hotel. ’s Avonds raden we je aan iets te gaan eten in de hele gezellige straatjes in het centrum van Naples. In de restaurantjes, bistro’s en cafeetjes leef je mee met goochelshows, muziekoptredens en cabaretvoorstellingen. Het hele jaar door kan je bovendien naar theatervoorstellingen kijken.

Dag 2: Chillen, chillen, chillen.....

Wandel vandaag eens naar de iconische pier van Naples. Dat is immers een bekende bezienswaardigheid van de stad. Het is ook de ideale plek om dolfijnen te spotten. Door de activiteiten van de vele vissers, zwemmen de wonderlijke dieren rondjes om de pier. Je kan ze dus van dichtbij bewonderen.

Shoppen

Vergeet ook niet de nodige tijd te voorzien om te shoppen. De bekendste winkelstraat van Naples is 5th Avenue South. Dit is het plaatselijke walhalla voor shoppers. De straat is behoorlijk groen door de vele palmbomen. Het is er nooit chaotisch en vrijwel altijd warm, waardoor er een ontspannen sfeertje hangt. Kuier dus relaxed langs de kleurrijke panden met boetiekjes, galerijen, cafés, restaurantjes en delicatesseshops.

Dag 3: Vertrek uit Naples

Het is tijd om te vertrekken naar je volgende bestemming.

Ga kajakken of varen met de propellerboot in de Everglades. Of reis lekker door naar de Keys om te rusten of te zwemmen met de dolfijnen. En het bruisende Miami is ook maar twee uurtjes rijden.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen

sfeerbeelden van de hotels

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis