meta_pixel
Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst in Sorrento

Vandaag kom je aan in Sorrento. Je logeert in een rustige en mooi gelegen agriturismo in de bergen.
Sorrento is een heel druk stadje gezien er veel toeristen zijn. Het is er wel
heel gezellig om te wandelen, te shoppen of om in een restaurantje te eten.

Dag 2: Huur je eigen motorboot

HET ROER IN HANDEN NEMEN

Vandaag word je kapitein van je eigen motorboot. Je gaat naar de haven van Sorrento waar de bootverhuurder je opwacht. Je krijgt de sleutels van een motorboot waar je een hele dag mee kan gaan varen op de zee. Een motorboot besturen is ook niet zo moeilijk. Je hebt er zelfs geen vaarbewijs voor nodig. Je kan langs de kust varen of zelf koers zetten naar het eiland Capri en daar rond het eiland varen. De kinderen kunnen op de kussens vooraan zonnen of zitten.

Je kunt ook je anker uitgooien op mooie plaatsen en de kinderen laten zwemmen of snorkelen. Heb je het te warm, dan vertrek je terug en vaar je verder met een aangenaam zeebriesje.
Het is een fijne manier om met de kinderen de Amalfitaanse kust te verkennen vanop zee.

Dag 3: Vertrek uit Sorrento

Vandaag vertrek je naar je volgende bestemming.

Je kunt kiezen voor Napels, Ischia of Paestum. In Napels kan je je eigen Napolitaanse pizza maken of het ondergronds labyrint ontdekken. In Ischia kan je genieten van de warmwaterbronnen en in Paestum kan je de buffelboerderij bezoeken of gaan familieraften in het nationaal park Cilento.

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€  p.p.€  p.p.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Je eigen motorboot voor een hele dag

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat je de reis boekt.

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis