meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Gorski Kotar, de groene long van Kroatië

Dag 1: Aankomst Gorski Kotar

Vandaag kom je met de kinderen toe in de groene long van Gorski Kotar, de groene long van Kroatië! De regio staat bekend om zijn weelderige groene bossen, kristalheldere rivieren en adembenemende bergen.  Laat je betoveren door de ongerepte pracht van Gorski Kotar, waar de natuur tot leven komt en avonturen wachten om ontdekt te worden!

Dag 2: Beren spotten in het bos

In de uitgestrekte bossen van Gorski Kotar, omringd door adembenemende natuur, wacht jullie vandaag een unieke ervaring om bruine beren te spotten in hun natuurlijke habitat samen met de kinderen!

De wildobservatiepost, gelegen in het hart van Gorski Kotar, staat klaar om jou en je gezin te verwelkomen voor een avontuurlijke expeditie. Na een korte autorit en dito wandeling, bereiken jullie met de kinderen de uitkijkhut. Jullie bevinden zich in het epicentrum van de Europese bruine berenpopulatie dus een uitstekende kans om deze majestueuze dieren in het wild te zien. Maar dat is niet alles! Vanaf jullie observatietoren kunnen jullie ook een schat aan andere wilde dieren spotten, zoals verschillende vogels, vossen, dassen, reeën, herten en wie weet, misschien zelfs een wilde kat of een wolf?

Bereid je voor op een dag vol spanning en ontdekking in de betoverende bossen van Gorski Kotar!

Dit gezinsavontuur is geschikt voor alle leeftijden, van ouders, tieners tot kinderen. 

Dag 3: Vertrek uit Gorski Kotar

INbegrepen

  • 2 overnachtingen met ontbijt inbegrepen
  • Bearwatching met gans het gezin

 

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis