meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Leuke accommodatie met kinderen Zabljak

Dag 1: Aankomst in Zabljak

Je komt aan in een ecovriendelijke accommodatie waar je overnacht in een charmante bergchalet. Elke chalet heeft een eigen terras met een prachtig uitzicht over het meer. Neem een frisse duik in het meer en geniet van de adembenemende omgeving!

Dag 2: Canyoning in de Nevidio kloof

Maak je klaar voor canyoning met de kinderen in de Nevidio-kloof! “Nevidio” betekent in het Montenegrijns “nooit gezien”, en deze naam komt voort uit het feit dat de kloof lange tijd ontoegankelijk was vanwege zijn ruige terrein en steile kliffen.

Bij aankomst trekken jullie de nodige uitrusting aan en geven ervaren gidsen de nodige uitleg en instructies zodat iedereen veilig aan de tocht kan beginnen. Vanaf het startpunt zal de kloof jullie verbazen met adembenemende momenten: wandelen, klimmen, door koud water waden, zwemmen, duiken, springen… Een cool avontuur voor jong en oud, waar herinneringen worden gemaakt en overwinningen worden gevierd!

Het doorkruisen van de kloof duurt 2-3 uur en voor deelnemers die niet zo bedreven zijn, staan de professionele gidsen klaar om jullie te begeleiden en ondersteunen zodat iedereen enthousiast de eindmeet haalt. Veel plezier!

Dag 3: Vertrek uit Zabljak

inbegrepen

  • 2 overnachtingen met ontbijt inbegrepen
  • Canyoning met gans het gezin

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis