meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Zabljak Montenegro

Dag 1: Aankomst in Zabljak

Zabljak, gelegen in het noorden van Montenegro, is een schilderachtig stadje dat wordt omringd door adembenemende bergen en weelderige natuur. Als de hoogstgelegen stad op de Balkan, biedt Zabljak een ideale uitvalsbasis voor avontuurlijke activiteiten en natuurliefhebbers. Geniet met de kinderen van een frisse duik in het zwembad!

Dag 2: Met de boot op Black Lake

Welkom bij het Zwarte Meer, gelegen in het hart van Durmitor, een nationaal park beschermd door UNESCO! Dit meer is een van de meest fantastische meren in de hele Balkanregio.

Wist je dat het Zwarte Meer eigenlijk uit twee meren bestaat, Groot en Klein? Ze zijn met elkaar verbonden door een smal kanaal en zijn het hele jaar door even prachtig. Op een hoogte van 1416 meter boven zeeniveau, wordt dit meer omringd door steile rotsen en majestueuze bergen die boven het wateroppervlak uitsteken. Het uitzicht is echt adembenemend!

En we hebben goed nieuws voor jullie avonturiers: je kunt dit geweldige geschenk van de natuur met de kinderen verkennen tijdens een twee uur durende boottocht. Je kan kiezen tussen een roeiboot of een kajak, genieten!

Dag 3: Vertrek uit Zabljak

Je gaat verder naar de volgende bouwsteen. Je kan kiezen:

 

inbegrepen

  • 2 overnachtingen met ontbijt inbegrepen
  • Boottocht van 2u op Black Lake

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis