meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Terras hotel in Kolasin

Dag 1: Aankomst in Kolašin

Welkom in Kolašin, een charmante stad gelegen in het hart van Montenegro, langs de schilderachtige oevers van de Tara rivier! Deze stad heeft zijn oorsprong in de 17e eeuw, toen de Turken hier een verdedigingsfort bouwden tijdens hun veroveringstochten in Europa.

Kolašin is een populaire bestemming voor gezinnen tijdens de zomer. Dankzij de ligging in een bergachtig gebied, op een hoogte van 965 meter boven zeeniveau, biedt Kolašin een welkome ontsnapping aan de hitte, zelfs in de warmste maanden. Dompel je met de kinderen onder in de weelderige natuurlijke schoonheid van de omgeving!

Dag 2: Koersen in Kolasin

Vandaag gaan jullie koersen in Kolasin! Het startpunt van de fietstocht begint meteen al spectaculair want vanuit een skicentrum op 1600 meter hoogte nemen jullie de kabellift naar Troglav op 2072 meter boven zeeniveau.

Klaar om met de kinderen op de mountainbike te springen? Jullie enthousiaste gids geeft jullie uitleg over de fietsen en de route die jullie vandaag zullen afleggen. Na een opwindende fietstocht in de bergen stoppen jullie bij stoppen bij Katun Vranjak voor een heerlijke traditionele lunch.

De term “katun” verwijst naar een traditionele nederzetting in Montenegro, typisch voor de bergachtige regio’s van het land. Het is vaak gelegen op hooggelegen weilanden of bergplateaus en wordt gebruikt door herders tijdens de zomermaanden wanneer ze hun kuddes naar hogere weiden brengen om te grazen. Jullie kunnen volop genieten van de rust en sereniteit van deze afgelegen locatie en de traditionele gerechten en gastvrijheid die kenmerkend zijn voor de Montenegrijnse bergcultuur.

Klaar voor een avontuurlijke dag vol plezier en actie? Let’s go!

Dag 3: Vertrek uit Kolasin

Je gaat verder naar de volgende bouwsteen. Je kan kiezen voor: “vogels spotten op het meer van Skadar”.

 

inbegrepen

  • 2 overnachtingen met ontbijt inbegrepen
  • Mountainbiketocht met gids en lunch

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis