meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Prachtige kust van Petrovac

Dag 1: Aankomst in Petrovac

Ontdek het betoverende Petrovac – een perfecte bestemming voor avontuurlijke gezinnen! Gelegen langs de adembenemende kustlijn van Montenegro, biedt Petrovac een mix van natuurlijke schoonheid en historische charme die zowel ouders als kinderen zal bekoren.

Dag 2: Heerlijke hike in Petrovac

Vandaag gaan jullie op stap met de kinderen langs een avontuurlijk wandelpad! Het slingert door een prachtig bos langs de zee en brengt je van het mooie stadje Petrovac naar het 14e-eeuwse oude klooster van Rezevica waar ook een verborgen kiezelstrand Perazica Do op jullie wacht. En weet je wat het beste is? Onderweg zorgen lange, kronkelende bomen voor schaduw, dus zelfs als de zon schijnt, blijft het lekker koel!

Ongelooflijke uitzichten op de kustlijn, eilandjes en het strand van Petrovac maken de wandeling echt geweldig. Ook het majestueuze Petrovac-fort is te spotten vanaf het pad. En er is meer! Er is een tunnel die Petrovac verbindt met Rezevici. Als je door de tunnel loopt, kom je bij een wild, rotsachtig en uniek strand! Van daaruit kun je het strand van Rezevica zien en het “spookhotel” dat de lokale bevolking zo noemt. Wist je dat het ooit een luxehotel zou worden, maar nooit is afgemaakt? Nu is het een plek die bekend staat als de Montenegrijnse Titanic!

Een enthousiaste gids begeleidt jullie op dit heerlijk wandelavontuur dus trek je schoenen aan en vertrekken maar!

Dag 3: Vertrek uit Petrovac

inbegrepen

  • 2 overnachtingen met ontbijt inbegrepen
  • Hike van Petrovac naar Rezevica met gids

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis