meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst baai van Kotor

Welkom in de betoverende Baai van Kotor! Samen met de kinderen ontdek je een van de mooiste baaien van de wereld, bekroond tot UNESCO werelderfgoed.

Wandel door de smalle geplaveide straatjes van de oude stad langs historische gebouwen, gezellige pleinen en lokale winkeltjes. Of neem de avontuurlijke route naar het kerkje “The Church of Our Lady of Remedy” op de top van de heuvel. De 650 treden bieden niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een prachtig uitzicht op de stad en de baai. Koel nadien af met een frisse duik in het water!

 

Dag 2: Met de speedboat naar de blauwe grotten in Kotor

Ahoy, jonge ontdekkingsreizigers! Wil je de betoverende Baai van Kotor verkennen? Spring aan boord van onze magische speedboottocht want de allerleukste manier om de Baai van Kotor te ontdekken is vanop het water!

Met de speedboat naar de blauwe grotten in Kotor

Eerst zet jullie kapitein koers naar de Blauwe Grotten, een natuurlijk wonder dat bekend staat om zijn betoverende blauwe licht. Wat de Blauwe Grot in Kotor zo speciaal maakt, is het unieke lichteffect dat wordt gecreëerd door de zonnestralen die door een onderwatergrot schijnen. Het zonlicht weerkaatst op het zand op de zeebodem en creëert een prachtige blauwe gloed die de hele grot verlicht en zorgt voor een zalig schouwspel. Jullie varen eerst door de grotten en kunnen nadien ook even zwemmen in dit glinsterende water – heerlijk!

Verderop ontdekken jullie drie coole onderwatertunnels en de geheime geschiedenis van de militaire tunnels. Een spannende missie voor jong en oud!

inbegrepen

  • 2 overnachtingen met ontbijt inbegrepen
  • Privé-speedboottour met kapitein naar de Blue Caves en militaire tunnels

sfeerbeelden van je hotel

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis