meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Sesimbra

Eerst kom je aan in de gezellige plek Sesimbra in de regio Setubal. Dit is een schiereiland onder Lissabon aan de zuidoever van de Taag.
Als je houdt van zon, zee en strand, dan is dit een ideale plek om te verblijven! Geniet vooral deze eerste dag van het mooie strand.
Het strand is immers van alle gemakken voorzien. Er is een gezellige boulevard, het ligt in een prachtige baai en de azuurblauwe zee is kalm. Kortom, zeer geschikt voor kinderen. Door de nabijheid van de stad is er ruime keus uit restaurantjes en bars.

Dag 2: Dolfijnen spotten aan de Costa Lisboa

Vandaag staan we vroeg op om op de boot dolfijnen te spotten aan de Costa Lisboa. Dat is namelijk beter ’s morgens volgens de kapitein die dit al jaren doet. Er zijn altijd meerdere boten op zoek die onderling praten tot er ineens enthousiasme is want er zijn dolfijnen gespot!

Wij hebben geluk gehad omdat er na reeds een half uurtje wel 40 rond onze boot waren. Geweldig om deze dieren zo dichtbij en toch in het wild te zien. Bovendien beginnen ze soms ook te spelen in de golven van de boot. Samengevat: prachtig!

Extra

Indien er tijd voor is, ga je ook een grot binnen met de boot en stop je even voor te zwemmen. Alles hangt echter af van hoe snel de dolfijnen worden ontdekt.

Voor deze uitstap ben je ongeveer 2,5 uren op de boot.

Bekijk Joran zijn vlog: dolfijnen spotten aan de Costa Lisboa

Dag 3: Vertrek uit Sesimbra

Vandaag vertrek je naar je volgende bestemming. Ga misschien naar Lissabon en “schilder je eigen azulejo” of doe “een leuke tour met de tuktuk”.

Ook kun je naar het zuiden vertrekken en Evora bezoeken of doorrijden naar de Algarve.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen  en ontbijt inbegrepen
  • Dolfijnen spotten gedurende 2,5 u op zee

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis