meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in "Parque Natural das Serras de Aire e Candeeiros"

Eerst kom je aan in een prachtig hotel met slechts enkele kamers. Bovendien is elke kamer in een ander thema is uitgewerkt. Je kan er kiezen voor bijvoorbeeld de “mystic room”, de “romantic room” of zelfs de “chocolate room”. Het is daarnaast ook gelegen in een heel mooie omgeving: het “Parque Natural das Serras de Aire e Candeeiros”.

Dit hotel straalt meteen rust uit. Hierdoor kan je even, ver van alle drukte, uitrusten gedurende twee dagen. Daarnaast is er ook een mooi zwembad in de tuin. Daar kan je ook leuke ligkussens en hangmatten voor de kinderen vinden.

Koken

Bij aankomst mag je zelf kiezen wat je graag wilt koken en wanneer. Er is een voor, hoofd en nagerecht inbegrepen. Ook wordt er gedacht aan de kinderen in deze gerechten en kun je dit zelf aanpassen.

Vervolgens begint de kookworkshop voor de kinderen. Je gaat met de kokkin aan de slag. Wij hebben bijvoorbeeld met een machine verse tagliatelle gemaakt uit het deeg dat er lag. Dit met een heerlijke saus gemaakt van groenten.

Met elektrische fietsen door Portugal

Dag 2: Wandelen, fietsen of rusten

Vandaag heb je een dag om zelf in te vullen. Enerzijds heeft het hotel speciaal voor zijn gasten een kaart uitgewerkt met fiets en wandelroutes. Wij hebben een fietsroute geprobeerd met elektrische fietsen. Er zijn echter alleen volwassen elektrische fietsen, maar de modellen voor vrouwen zijn wel klein zodat tieners van 14 jaar er zeker ook mee wegkunnen.

Anderzijds kun je ook de grotten bezoeken van Mira de Aire die immers vlakbij liggen.

Daarnaast kan je ook chillen aan het zwembad met een boek. Wat afwisseling na de drukke dagen.

 

Dag 3: Vertrek uit Parque Natural das Serras de Aire e Candeeirons

Vertrek uit het park naar je volgende bestemming. Je kan “met de tuk-tuk door Lissabon“ of “ je eigen azulejo schilderen in Lissabon”. Daarnaast kan je ook naar Nazaré gaan waar je kunt leren “golfsurfen”.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen en ontbijt inbegrepen
  • kookworkshop met voor, hoofd en nagerecht onder leiding van een kokkin

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis