meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Peniche

Hier keken de kinderen naar uit: surfen, skaten en slapen in een boomhut in een dennenbos. Deze plek past perfect in een rondreis met kinderen. Bovendien is het een eco-vriendelijk domein met een skatepark en een mooi zwembad. Daarnaast kun je van hieruit ook snel naar Baleal en Peniche, twee bekende surfspots.

De boomhut

Eerst ontdek je natuurlijk je eigen luxe familie-boomhut. Je kunt er je eigen ontbijt  bestellen dat ’s ochtends naar je boomhut wordt gebracht op het uur dat je zelf kiest. Wij aten immers heel uitgebreid. Wij vroegen bijvoorbeeld eieren, spek, muesli, kaas, ham, croissants, lekkere broodjes, enzovoort.

In de avond kun je eten in het restaurant dat op het terras ligt onder de dennenbomen. Daarnaast heb je ook zicht op het mooie zwembad en skatepark.

Wat betreft het skaten: je kunt een helm en skateboard huren en direct gaan proberen. En als je wil, kun je namelijk een skateles aanvragen (optioneel).

Dag 2: Je eerste surfles op de golven

Maak je klaar voor je eerste surfles op de golven! Samen met de instructeur trek je de wetsuits aan en vertrek je vervolgens naar het strand. Eerst leer je een paar stretchoefeningen. Nadien leer je hoe je op je plank moet liggen en rechtkomen. Ten slotte ga je het water in en probeer je de eerste golven te bedwingen.

Natuurlijk hebben de kinderen ook veel plezier als papa omver tuimelt in de golven. Uiteraard weten de instructeurs waar ze met de beginnelingen moeten gaan surfen zodat alles op een veilige manier kan doorgaan.

Met de fiets

Hierna kun je ook een fietsen huren op het domein. Daarmee kan je een mooie fietstocht maken langs de stranden van Peniche.

Bekijk het filmpje; surfen, skaten en slapen in een boomhut.

Uitrusten op het strand na het surfen

Dag 3: Vertrek uit Peniche

Vandaag vertrek je naar je volgende bestemming. Na een laatste duik in het zwembad kan je verder naar de volgende bouwsteen.

Je kan kiezen voor “kookworkshop voor kinderen” waar je verblijft in het Parque Natural das Serras de Aire e Candeeiros. Of je gaat de andere richting uit naar Aveiro “zelf Portugese dessertjes maken en vaar met de longtailboot” of “zoeven door Porto”.

 

inbegrepen

  • 2 overnachtingen in een familie-boomhut en ontbijt inbegrepen
  • Surfles voor de hele familie op het strand
  • Mogelijkheid om te skaten (huren skateboard en helm) of skateles aan te vragen

sfeerbeelden van je lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis