meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst aan de kust van de Algarve

Vandaag kom je eerst aan in je hotel dat aan de zee ligt. Het hotel zal enerzijds bovenop een klif liggen zoals in Carvoeiro of anderzijds aan de haven in Portimao.  In beide gevallen zijn de prachtige rotsstranden niet ver af en kun je genieten van mooie uitzichten.

Bij aankomst is het zeker de moeite om van de zonsondergang te genieten. Wij hebben daar ook heerlijk gegeten met zicht op zee!

Dag 2: Ontdek de prachtige grotten!

Vandaag spreken we af bij de boot die jullie gedurende een uur gaat rondvaren. Tijdens deze tocht vaar je langs de prachtige rotsen en de mooiste grotten. Verschillende stops zijn voorzien om te genieten van de bezienswaardigheden.

De boot kon via kleine ingangen de grot in en uit. De kinderen vonden het geweldig om te zien hoe dit kon zonder schrammetje. De tocht is ongeveer een uur en daarom ideaal om met de kinderen te doen.

Enkele sfeerbeelden:

 

Dag 3: Chillen op het strand

Vandaag heb je een volle dag rust om te chillen aan het strand of een strandwandeling te doen op de kliffen. Wij zijn met de kinderen op de kliffen gaan wandelen en natuurlijk hoort daar cliffjumping bij.

 

prachtige stranden

Dag 4: Vertrek uit de Algarve

Vandaag vertrek je naar huis of naar je volgende bestemming. Je kan ofwel met de “tuktuk door Lissabon” of “je eigen azulejo schilderen in Lissabon”.

inbegrepen

  • 3 overnachtingen  en ontbijt inbegrepen
  • De grotten en rotskust van de Algarve bezoeken (1u)

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis