meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Arouca

Vandaag kom je toe op de boerderij, aan de rand van het gezellige stadje Arouca.

De boerderij is prachtig gelegen met mooi uitzicht over de bergen en uiteraard allerlei leuke dieren om samen met de kinderen te ontdekken! Denk aan eenden, koeien, hertjes, maar ook zebra’s en zelf de enige echte Peppa Big! Als jullie zin hebben, mogen jullie even meehelpen met de boer om de dieren te voederen of te aaien.

Daarna tijd om lekker uit te rusten op het terras terwijl de kinderen in de tuin spelen. Geniet ’s avonds van een knisperend kampvuur in deze adembenemende omgeving en de kinderen kunnen ’s morgens zelf de eitjes voor het ontbijt gaan rapen in het kippenhok.

Een authentieke ervaring op de boerderij en een heerlijke overnachting tussen de dieren in luxueuze kamers with a view!

Dag 2: Wiebelen op de langste hangbrug ter wereld

Na een heerlijke nachtrust trekken jullie vandaag op een spannend familieavontuur want jullie gaan de langste hangbrug ter wereld oversteken: de Arouca 516!

Maak jullie klaar voor een avontuurlijke wandeltocht over 8km van unieke houten paden, middenin het UNESCO Geopark Arouca. Spot vogels, everzwijnen, vlinders, eekhoorns en reptielen tussen de heerlijk geurende eucalyptusbossen en geniet van de prachtige natuur in  schilderachtige landschappen.

Daarna is het tijd voor een adrenalineshot voor gans het gezin terwijl jullie de spannende hangbrug van 516 meter lang oversteken boven de Paiva-kloof met zicht op de Aguieiras Waterval. De bodem van de brug is doorzichtig zodat je ook de Paiva-rivier ziet stromen, 150m onder jullie voeten.  Spannend en indrukwekkend!

Dag 3: Vertrek uit Arouca

inbegrepen

  • 2 overnachtingen op de boerderij met ontbijt inbegrepen
  • Wandeling langs het Paiva avonturenpad met spannende hangbrug Arouca 516

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis