meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Hotel with a view Slovenië

Dag 1: Aankomst in Prevalje

Vandaag kom je toe op een gerenoveerde biologische boerderij dat tevens ook het eerste mountainbikehotel in Slovenië is. Het is prachtig gelegen tussen de groene bergen en biedt heerlijke biologische producten van eigen bodem.

Dag 2: Klaar voor ondergronds kajakken

Vandaag staat er jullie een spannend familie-avontuur te wachten: maak je klaar voor ondergronds kajakken door grotten en oude mijntunnels. Mogelijk voor avonturiers vanaf 10 jaar.

Eerst stap je aan boord van een echte mijntrein die je in het hartje van de mijn brengt. Daar daal je een trap af die naar het water leidt en waar de kajaks al op jullie liggen wachten. Jullie krijgen laarzen, zwemvesten en mijnhelmen met zaklamp.

Daarna kan het avontuur beginnen – de gids neemt je mee naar magische ondergrondse meren. op bijna 700m onder de oppervlakte. Je geniet al peddelend van het rustige en ongerepte water en het ondergrondse labyrint van mijntunnels. Aan het einde van de tocht volgt u een smalle doorgang met enkele kleine stroomversnellingen en kom je terug bij het beginpunt.

Na de kajaktocht, maak je nog een kleine wandeling langs de verlaten ondergrondse werkplaatsen naar het treinstation van de mijn. Na een echte mijnwerkerslunch is het tijd om terug te keren.

Dit ondergronds kajakavontuur is mogelijk vanaf 10 jaar met minimumlengte van 150cm.

Dag 3: Vertrek Maribor

Vandaag vertrek je uit Prevalje en kan je kiezen voor chocoladeglamping in Maribor of een heerlijk verblijf op de hertenboerderij.

Ofwel richting de hoofdstad om te gaan fietsen langs de highlights of met je SUP-board door Ljubljana.

 

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • ondergronds kajakken voor gans het gezin

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis