meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Khao Yai zwembad accommodatie

Dag 1: Aankomst Khao Yai

Slechts op 2,5 uur rijden van Bangkok en vlakbij het park ga je overnachten in een luxe tentenkamp. Dat is prachtig gelegen tussen de bergen met uiteraard een leuk zwembad voor de kinderen. Onze kinderen waren enorm te spreken over deze accommodatie. Deze plek is nog unieker en mooier gelegen dan eender welke accommodatie in de buurt.

In de late namiddag ga je in een ondergrondse grot de stalagmieten en stalactieten bewonderen en ontdek je de verschillende beestjes die in de grot leven. Als afsluiter ga je in de velden op zoek naar de miljoenen vleermuizen die uitzwermen uit een grot op de top van een berg op zoek naar eten. Met een verrekijker kun je de zwermen volgen. 

miljoenen vleermuizen

Khao Yai park, slangen

Dag 2: Naar het park

Je trekt vandaag de jungle in met een echte ranger die je gedurende de tocht wijst op alle dieren en planten die hier leven. Dit is echt de moeite waard! Je bezoekt ook een mooie waterval en geniet daar van een lekkere lokale lunch.

Wat zeker niet mag ontbreken is een heerlijke duik in een natuurlijke bron met fris en zuiver water. Dat vonden onze kinderen geweldig.

Dag 3: Vertrek uit Khao Yai

Na dit leuke avontuur kan je naar de River Kwai voor de bouwsteen “Slapen in drijvende huisjes op de River Kwai” of kan je “Met de tuk tuk en de fiets door Bangkok”.

 

wat is inbegrepen?

  • Alle transfers
  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Toegang tot Khao Yai National Park en de begeleiding van de gids
  • Bezoeken van de grot en de vleermuizen onder leiding van een gids
  • Jungle tour + bezoek waterval + lokale lunch onder leiding van de gids

Sfeerbeelden van de lodge

 

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis