meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Hotel in Sukhothai aan het water

Dag 1: Aankomst Sukhothai

Vandaag kom je toe in Sukhothai dat ooit de hoofdstad van Thailand was in de bloeiende 13e en 14e eeuw. De rijkdom werd toen vooral geïnvesteerd in het bouwen van indrukwekkende tempels die vandaag de dag nog steeds supergoed bewaard zijn. Een magische authentieke plek om te ontdekken met kinderen!

Je overnacht in het oude stadsdeel van de stad in een rustig hotel gelegen in het groen rond mooie lotusvijvers. Geniet van een frisse duik in het mooie zwembad!

Dag 2: Fiets langs ruïnes en rijstvelden in Sukhothai

Vandaag wordt je opgehaald voor een zeer gevarieerde fietstocht in Sukhothai.

Je start in een klein dorpje waar de mountainbikes met helmen (ook op kindermaat) jullie staan op te wachten. Je verkent het lokale leven en fietst door dorpjes en de groene rijstvelden op het platteland. Onderweg stop je even bij een lokaal winkeltje om de gekende ‘sticky rice’ snack te proeven, heerlijk!

Daarna tijd om een stukje Unesco Werelderfgoed te gaan bewonderen met de fiets in het Historisch Park van Sukhothai. De indrukwekkende ruïnes liggen verspreid over een groen park omringd met water … een prachtige ontdekkingstocht om met de kinderen te doen! Je fiets van het ene historisch monument naar het andere en de ruïnes lenen zich ook perfect om even verstoppertje te spelen of zotte instafoto’s en toffe tiktokfilmpjes te maken. Een speels bezoek aan een van de mooiste tempelcomplexen van het land!

Na alle actie met het gezin, sluiten jullie af met een welverdiende lunch in een lokaal restaurant, smakelijk!

 

Tempel Sukhothai

Dag 3: Vertrek uit Sukhothai

Vandaag kan je verder naar het Noorden richting Chiang Mai en kan je kiezen voor deze activiteiten: “Op de fiets en naar de olifanten in Chiang Mai”, “Rij zelf met een tuk tuk en ga naar een Thaise school” of “Leef samen met de lokale bevolking”.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen en ontbijt
  • Fietstocht in Sukhothai langs het platteland en het Historisch Park

Sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis