meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Met de ferry naar Koh Samet

Dag 1: Aankomst Koh Samet

Met de speedboot of ferry vaar je naar dit paradijselijk eiland in de buurt van Bangkok. Het eiland Koh Samet is zo’n 8km lang en wordt gekenmerkt door een prachtige kustlijn terwijl je in het binnenland een dichtbegroeide jungle vindt – voor elk wat wils dus!

Je verblijft hier een drietal nachten in je hotel dichtbij het strand. Als je aankomt, kunnen de kinderen eerst een verfrissend duikje nemen in het zwembad of je kan direct naar het strand vertrekken.

Dag 2 -Dag 3: Genieten op het paradijselijke eiland Koh Samet

Wat dacht je van een hele dag lekker chillen op het strand in Koh Samet?

Een luilekkerdagje op het parelwitte strand, even afkoelen onder de palmbomen of in het azuurblauwe water. Er zijn ook heel wat gezellige strandbars en lekkere restaurantjes met seafood zodat jullie op en top kunnen genieten!

In het noorden vind je heel wat amusement waaronder ook elke avond een indrukwekkende vuurshow op het strand. Hoe meer je naar het Zuiden van het eiland gaat, hoe rustiger en hoe groener met meer rotsen.

Spelen op het strand in Koh Samet

Dag 4: Vertrek uit Koh Samet

Vanuit Koh Samet vertrek je hoogstwaarschijnlijk naar Bangkok om je vlucht huiswaarts te nemen. Indien je Bangkok ook wilt bezoeken is het ideaal na je rondreis om een laatste stop te maken en “te fietsen door Bangkok” of aan de River Kwai en “te slapen in drijvende huisjes“.

Wat is inbegrepen?

  • 3 nachten overnachting met ontbijt

Sfeerbeelden van het hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis