meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Tuktuk in Bangkok

Dag 1: Aankomst Bangkok

Vandaag kom je aan in Bangkok. Bekom nog even van de lange trip en neem een frisse duik in het zwembad. Als je zin hebt kun je in de late namiddag ook al eens een tuktuk chauffeur aanspreken voor een eerste tochtje door Bangkok – superleuk voor de kinderen én de ouders!

Dag 2: Leer coole Thai boxing moves

Klaar voor wat actie? Vandaag leren jullie de coolste kneepjes van het Muay Thai boxen in een echte outdoor boksclub. Thailand is het land van de eeuwenoude traditionele vechtsport Muay Thai. Dit lijkt erg op kickboksen, maar het verschil is dat je hierbij ook je kniëen en ellebogen gebruikt.

Een goeie lichaamsconditie is essentieel in deze sport dus als je toekomt, begint je meteen met een actieve opwarming via rek-en strekoefeningen en een rondje touwtjesspringen. Daarna is het tijd voor het echte werk en ga je enkele Muay Thai technieken oefenen met je professionele Thaise sparring partner. Jullie handen en polsen worden eerst ingebonden zodat ze goed beschermd zijn en een betere grip hebben. Je leert op de juiste manier bewegen met handen, ellebogen, knieën en benen. Daarna is het tijd om de geleerde moves uit te testen met echte bokshandschoenen en punching kussens. Deze zijn ook in kindermaat aanwezig dus ook kinderen en tieners kunnen zich volop uitleven!

Na de stretching genieten jullie nog van heerlijke portie streetfood terwijl jullie de training van enkele professionelere Thai boxers kunnen bewonderen. Een zalig ervaring voor gans het gezin!
Tempel in Bangkok

Dag 3: Vertrek uit Bangkok

Vandaag vertrek je uit Bangkok. Ofwel ga je naar de bouwsteen “Op kookles bij de Thai en op bezoek bij de aapjes” ofwel vlieg je naar het noorden voor de bouwsteen “Op de fiets en naar de olifanten in Chiang Mai” of “Rij zelf met de tuk tuk en ga naar een Thaise school”.

wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen in Bangkok met ontbijt
  • privé-initiatie Muay Thai in een echte Thaise outdoor boksclub

 

sfeerbeelden van de lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis