meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Zwembad in hotel Bangkok

Dag 1: Aankomst Bangkok

Ofwel land je vandaag in Bangkok ofwel ben je er al en kan je ook deze prachtige dag meepikken voor je vertrekt naar een andere bestemming.

Je verblijft midden in het centrum, maar wel in een hotel met zwembad zodat je al wat kunt genieten of verfrissen. Voor de kinderen is dat natuurlijk ideaal na een lange reis.

Dag 2: Bezoek de aapjes in de mangroves

Romhub TREINmarkt

Vandaag ontmoet je eerst jouw gids en chauffeur en ga je dan naar de Romhub Markt. Dat is een unieke attractie. De markt ligt vlak langs de spoorlijn: als de trein op het punt staat te passeren, halen de verkopers al hun verkoopwaren van het spoor. En als de trein voorbij is,  staat alles in een fractie van een seconde terug op het treinspoor.

AAPJES IN HET mangrovewoud

Na de lunch gaat de trip verder naar het mangrovewoud waar je in een privé longtailboot tussen de huisjes vaart. Als je door het mangrovebos vaart, komen de aapjes tevoorschijn. Vooral de mama-aap met baby vertederde ons. Onze kinderen konden de aapjes eten toegooien en genieten van hun capriolen om al het lekkers te vangen. De aapjes sprongen op de takken en zwommen in het water. Maak jullie klaar voor wat modderplezier! Daarna trekken jullie naar een lokaal vissersdorp om te zien hoe de beroemde garnalenpasta van Klong Klone wordt gemaakt.

Deze dag is een geweldige ervaring die van onze kinderen een meer dan 10 op 10 scoorde.

Dag 3: Vertrek uit Bangkok

Van hieruit kan je naar de volgende bouwstenen. In Bangkok zijn de volgende ervaringen mogelijk: “Met de fiets door Bangkok“, “de drijvende markten van Bangkok“, “ontdek Bangkok met de leukste vervoersmiddelen“. Daarnaast kan je kiezen om “te slapen in drijvende huisjes op de River Kwai“.

Wat is inbegrepen?

  • Transfers
  • 1 overnachting in Bangkok
  • Bezoek aan de Romhub Railway Markt en de boottocht naar het mangrovebos onder leiding van een privégids voor jouw familie.

Sfeerbeelden van het hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis