Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel
kikker spotten tijdens de nachtsafari

Dag 1: Aankomst Khao Sok

Vanaf het station of de luchthaven van Surat Thani is het ongeveer 1,5 uur rijden tot in Khao Sok. Waar je ook aankomt, de chauffeur komt je daar oppikken en brengt je er ook terug.

Je lodge ligt vlak aan de rivier. De lunch wordt rond het middaguur geserveerd. Als je wil (en afhankelijk van het niveau van de rivier), kan je kajakken of tuben.

Na het diner in het hotel, ga je op nachtsafari. Dat is een geweldige ervaring want de meeste wilde dieren van de Khao Sok-jungle jagen ‘s nachts. Een ervaren nachtsafarigids neemt je mee door de jungle.

Dag 2: Naar het Cheow Lan Lake

Na het ontbijt ga je naar het Cheow Lan Lake. Vanaf de pier neem je een longtail boot naar de Pakarang-grot voor een jungletocht. Daarna heb je nog wat vrije tijd en kan je een paar uur kajakken. Dineren en overnachten doe je terug in het resort.

Dag 3: Vertrek uit Khao Sok

Na dit leuke avontuur kan je naar de River Kwai voor de bouwsteen “Slapen in drijvende huisjes op de River Kwai” of kan je “Met de tuk tuk en de fiets door Bangkok”.

 

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€ 324 p.p.€ 243 p.p.

wat is inbegrepen?

  • Alle transfers van en naar Khao Sok
  • 2 overnachtingen met ontbijt, lunch en diner
  • Alle toegangstickets die nodig zijn op de tour
  • Volledige begeleiding door privégids

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

Sfeerbeelden van de lodge

 

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis