meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Chiang Mai uitzicht

Dag 1: Aankomst Chiang Mai

Een verre reis met kinderen start altijd met een grote plons in het zwembad. Heerlijk! Voor wie nog zin en energie heeft: de avondmarkt in Chiang Mai is een hele leuke uitstap met de kinderen!

Dag 2: Wandelschoenen aan en op naar Mae Wang National Park

Om 08u30 haalt de gids je op in het hotel voor de rit naar Mae Wang National Park (duurt +- 1u30). Bespreek gerust het gewenste trekkingniveau met de gids! Zo blijft het gegarandeerd voor iedereen een leuke trip. Een basistrekking start met een stop bij de lokale stam. Je hebt even de tijd om het dorp te verkennen en kennis te maken met de lokale bevolking. Daarna volgt een wandeling van een klein halfuurtje door bossen en over heuvels naar een pittoreske waterval. Neem een verfrissende duik en geniet van een picknick in een mooie omgeving.

Vervolgens wandel je zo’n 2 à 3 uur langs prachtige landschappen naar het Mae Wang Base Camp, waar de chauffeur je opwacht om je naar de Mae Wang rivier te brengen. Daar sluit je de dag af met een ontspannende bamboe rafting. De chauffeur zal aan het eindpunt staan wachten voor de terugrit naar het hotel rond 17u00.

Chiang Mai

Dag 3: Tijd voor de volgende belevenis!

Je vertrekt naar de volgende bouwsteen. Kies voor Chiang Rai en ontdek de gouden driehoek in je privé longtailboot , maak een trip op de riksja en ga naar de olifanten in Chiang Mai, of ga fietsen door Bangkok.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen in Chiang Mai op basis van logies en ontbijt
  • trekking door Maewang National Park onder begeleiding van een gids (lunch inbegrepen), aangepast aan het gewenste niveau
  • Alle transfers naar de activiteiten

sfeerbeelden van je lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis