meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Page

Vandaag kom je aan in Page: een levendig vakantieoord vlakbij het meer “Lake Powell”.

Lake Powell is ontstaan na de bouw van een stuwdam en wordt omringd door indrukwekkende rotsformaties en rode zandsteenkliffen. De contrasten tussen het heldere blauwe water van het meer en de rode rotsen maken het landschap buitengewoon schilderachtig.

Het is een populaire bestemming voor boottochten en watersportactiviteiten. In de namiddag maak je een leuke boottocht van anderhalf uur, waarbij je de kleurrijke rotsformaties kan bewonderen vanop het water.  Je vaart ook voorbij de impressionante stuwdam.

Dag 2: De kronkelige canyon exploreren

Vandaag ga je met de kinderen zigzaggen in Antelope Canyon. Je komt aan in het kantoor van de gidsen die je daarna met hun trucks naar de Antelope Canyon brengen.

Eens aangekomen in de canyon, word je door de muren van zandsteen geleid en krijg je een uitgebreide uitleg over de geschiedenis van de canyon. De gids brengt je naar de prachtigste hoeken van de canyon zodat je de mooiste foto’s kan maken. Bewonder het zonlicht dat zorgt voor een oogverblindend oranje schouwspel in deze kloof met magnifique sculpturen. De wandeling door de canyon is slechts zo’n 400m. Daarna maak je een wandeling van 1.2km rond de canyon. Die wandeling bevat tal van verschillende soorten bodems: zacht zand, trappen en hellingen. Zeker aangeraden om stevige gesloten schoenen aan te doen om te genieten van deze indrukwekkende natuurpracht!

Dag 3: Vertrek uit Page

Van hieruit ga je best naar Monument Valley of Bryce Canyon.

In de Monument Valley kan je de vallei bij zonsondergang leren kennen samen met echte Navajo-Indianen.

In Bryce Canyon kan je het prachtige gebied te paard ontdekken.

 

inbegrepen

  • 2 overnachtingen
  • tour door de sleufcanyon

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis