meta_pixel
Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel
Panorama Bryce Canyon

Dag 1: Aankomst in Bryce Canyon

Aankomst in de lodge vlakbij de Bryce Canyon. Als je op tijd bent, kan je alvast eens het park bezoeken en een paar schitterende panorama’s over de Canyon meepikken.

Dag 2: Trotseer de Bryce Canyon als een echte cowboy

Vandaag trotseer je de Bryce Canyon als een echte cowboy. Je maakt eerst kennis met de cowboys en heel wat paarden midden in Bryce Canyon.
Ze polsen eerst naar je rij-ervaring en op basis daarvan wijzen ze je een paard toe. Bij ons 5 was dat Patricia, Renée, Sweetpie, Tony en Patch. Ze leren je enkele basistechnieken en dan ben je klaar voor de tocht! Het is een geweldige, maar ook avontuurlijke ervaring, omdat je op heel rotsachtige wegjes naast afgronden klimt en daalt. De paarden zijn heel rustig en wandelen op hun gemak. Dus geen schrik als je beginneling bent of bij jonge kinderen, dat gaat allemaal heel vlot! Maar wat een unieke belevenis om te paard in de canyon af te dalen tussen de prachtige rotsen! Je ervaart de Canyon van binnenuit! En voor de kinderen is het te paard zoveel leuker dan te voet! De rit duurt ongeveer 2 u.

Bryce Canyon West-USA met kinderen

Dag 3: Vertrek uit Bryce Canyon

Geniet van een lekker ontbijt en dan op naar de volgende bestemming. Je kan verder naar Zion National Park, Monument Valley, het gigantische Yellowstone National Park, de imposante Grand Canyon of gaan feesten in Las Vegas.

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€  p.p.€  p.p.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen
  • Te paard door Bryce Canyon, onder begeleiding van cowboys. Tocht van 2 uur.

Prijzen moeten nog toegevoegd worden op de website. Maar je kunt gerust je aanvraag sturen met de gekozen bouwstenen en wij kunnen al perfect de offerte voor jou maken.

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u-je de reis boekt.

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis