meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Monument Valley met kinderen, West-USA

Dag 1: Aankomst in jullie lodge in Monument Valley

Je komt aan in het imposante Monument valley. Op zich al een hele belevenis, want je ziet de rotsen als monumenten oprijzen in de verte. Langs de toegangsweg, die velen ongetwijfeld nog kennen van de film “Forest Gump”, kan  je ook mooie stops maken.

De lodge waar jullie logeren, uitgebaat door Navajo Indianen, ligt schitterend tegen de rotsen aan. Er zijn hele toffe huisjes die ideaal zijn voor families. Je ondervindt onmiddellijk dat ze hun eigen gewoontes en wetten hebben: je kan bijvoorbeeld geen alcohol kopen in de winkel of bestellen in het restaurant.

Dag 2: Op verkenning in Monument Valley met jullie nieuwe vrienden, de Navajo Indianen

Vandaag heb je vrij tot 16u00.

Daarna ga je onder begeleiding van de Navajo’s naar het park. Ze brengen je van het ene prachtige zicht naar het andere. Alle monumenten hebben ook een typische naam zoals “Totemplaal”, “De 3 zussen”, … De nakende zonsondergang zorgt voor prachtige contrasten. Je gaat ook even in een “hogan” kijken, de typische hut van de indianen. De tocht door het park duurt ongeveer 3 u30.

 

 

 

Dag 3: Vertrek uit Monument Valley

Nog even zelf op ontdekking? Dat kan, je kan nog met het ticket zelf het park in. Daarna kan je verder rijden naar Arches National Park, de Grand Canyon of gaan paardrijden in Bryce Canyon.

 

inbegrepen

  • 2 overnachtingen
  • toegang tot Monument Valley
  • tocht met de Navajo Indianen tijdens zonsondergang in Monument Valley

sfeerbeelden van je lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis