meta_pixel
Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel
Monument Valley met kinderen, West-USA

Dag 1: Aankomst in jullie lodge in Monument Valley

Je komt aan in het imposante Monument valley. Op zich al een hele belevenis, want je ziet de rotsen als monumenten oprijzen in de verte. Langs de toegangsweg, die velen ongetwijfeld nog kennen van de film “Forest Gump”, kan  je ook mooie stops maken.

De lodge waar jullie logeren, uitgebaat door Navajo Indianen, ligt schitterend tegen de rotsen aan. Er zijn hele toffe huisjes die ideaal zijn voor families. Je ondervindt onmiddellijk dat ze hun eigen gewoontes en wetten hebben: je kan bijvoorbeeld geen alcohol kopen in de winkel of bestellen in het restaurant.

Dag 2: Op verkenning in Monument Valley met jullie nieuwe vrienden, de Navajo Indianen

Vandaag heb je vrij tot 16u00.

Daarna ga je onder begeleiding van de Navajo’s naar het park. Ze brengen je van het ene prachtige zicht naar het andere. Alle monumenten hebben ook een typische naam zoals “Totemplaal”, “De 3 zussen”, … De nakende zonsondergang zorgt voor prachtige contrasten. Je gaat ook even in een “hogan” kijken, de typische hut van de indianen. De tocht door het park duurt ongeveer 3 u30.

 

 

 

Dag 3: Vertrek uit Monument Valley

Nog even zelf op ontdekking? Dat kan, je kan nog met het ticket zelf het park in. Daarna kan je verder rijden naar Arches National Park, de Grand Canyon of gaan paardrijden in Bryce Canyon.

 

inbegrepen

  • 2 overnachtingen
  • toegang tot Monument Valley
  • tocht met de Navajo Indianen tijdens zonsondergang in Monument Valley

Prijzen moeten nog toegevoegd worden aan de website. Maar stuur gerust de aanvraag met de bouwstenen en wij maken de offerte klaar.

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u-je de reis boekt.

 

sfeerbeelden van je lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis