meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in San Francisco

Vandaag kom je aan in San Francisco, de stad van de Golden Gate Bridge, de oude trammetjes, de vele heuvels, en nog zoveel meer!
Wandel al eens rond door de vele gezellige buurten van San Francisco, met heel veel trendy bars, leuke restaurantjes en hippe winkels.

Dag 2: Bezoek San Francisco te fiets

Over de straten van San fran zoeven

De tot 3 uur durende tour begint in Fisherman’s Wharf, de pieren met de vele zeeleeuwen. Van daaruit vertrek je samen met de gids en rijd je langs de pittoreske waterkant van San Francisco: langs Aquatic Park, Fort Mason, de Marina en de Presidio en door Crissy Field naar Fort Point.
Het meest memorabele moment van deze tour is ongetwijfeld wanneer je de Golden Gate Bridge oversteekt. Het is namelijk een van de bekendste bruggen van de Verenigde Staten en zelfs van heel de wereld. Met zijn rode uiterlijk kan je hem tussen duizenden herkennen. Na de Golden Gate Bridge rijd je door Vista Point naar Old Fort Baker.
Tijdens de tour maak je voldoende stops om leuke foto’s te kunnen maken.

De fietstocht eindigt in Sausalito, waar je kan genieten van de winkels, de vele kunstgaleries en het heerlijke eten.

De fietstocht is ook mogelijk met een elektrische fiets. Enkel kinderen vanaf 12 jaar mogen een elektrische fiets gebruiken. Wie jonger is, mag met een gewone fiets rijden.

Dag 3: Vertrek uit San Francisco

Je kan nog de gevangenis van Alcatraz bezoeken, of we nemen afscheid van de bruisende stad en kijken al uit naar de volgende bestemming! Reis verder naar het zuiden, richting Los Angeles, of kies voor het Yosemite National Park.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen
  • Fietstocht van 3 uur met Engelstalige gids

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis