meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Tukken in een trailer bij Joshua Tree National Park

Tussen Los Angeles en Las Vegas, ligt de perfecte tussenstop op jullie te wachten: vannacht slapen jullie in een authentieke streamer trailer middenin de natuur! Geniet van een magische glamping ervaring met de kinderen op 10 minuten rijden van Joshua Tree National Park. Een onvergetelijk en avontuurlijk verblijf voor gans het gezin!

Neem bij aankomst een verfrissende duik in het zwembad en ga nadien heerlijk bbqen op het terras van jullie trailer of smul in het restaurant van lekkere gerechtjes en imposante views! Tegen de avond is het tijd om marshmellows te roosteren en samen met de kinderen de imposante melkweg te bewonderen: wie spot de Grote Beer of de eerste vallende ster?

(het is ook mogelijk in dit soort trailer te slapen in de buurt van Zion National Park)

Dag 2: Op verkenning in Joshua Tree National Park

Vandaag ga je met de kinderen op verkenning in Joshua Tree National Park: een betoverende bestemming met woestijnlandschappen en unieke rotsformaties! Kies uit de vele wandelpaden die variëren in moeilijkheidsgraad. Van korte gezinsvriendelijke wandelingen tot meer uitdagende routes voor tieners, er is voor elk wat wils. Onderweg ontdek je de ongerepte schoonheid van de Mojave- en Colorado-woestijnen.

Joshua Tree National Park is niet alleen een plek van natuurlijke pracht, maar ook een speeltuin voor nieuwsgierige geesten van alle leeftijden. Klim op de rotsen, ontdek verborgen grotten en laat de verbeelding van de kinderen de vrije loop terwijl ze de unieke geologie van Joshua Tree verkennen.

Joshuaboom en rotsformaties in Joshua Tree National Park

Dag 3: Terug naar de stad

Van hieruit keer je terug naar de bewoonde wereld: bouw een feestje in Las Vegas of ontdek de Universal Studios in Los Angeles!

 

inbegrepen

  • 2 overnachtingen in een authentieke Airstream trailer

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis