meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Las Vegas: de stad waar alles kan!

Je kijkt je ogen al uit als je aankomt in deze stad. Het hotel ligt vlak aan de bekende strip. Dus auto even aan de kant en laat je al wandelend onderdompelen in de wel heel aparte sfeer van Vegas! Veel shops, eettenten, casino’s, maar vooral prachtig uitgewerkte themahotels.

Themahotels

Het Luxor hotel, ontworpen als een echte piramide, the Venetian, waar je in het hotel met de gondels kan varen, net zoals in Venetië. Daarnaast ook New York met een spectaculaire achtbaan middenin het hotel. Een toppertje voor de durvers onder jullie!

Wij verbleven in Paris Las Vegas, waar je zelfs een Eiffeltoren hebt die je kan beklimmen. Je waant je binnen precies in Parijs!

Las Vegas met kinderen

Dag 2: Feesten in Las Vegas en een wandeling over de strip

Een wandeling op de strip met de kinderen wordt onvergetelijk! Las Vegas was echt de favoriet van onze pubers die hun ogen uitkeken. De dansende fonteinen bij het Bellagio en het Shark Reef Aquarium in Mandelay waren de favorieten van Wolf. Joran vond het leuk om eens rond te lopen in de prachtige winkels van Louis Vuitton, Rolex, Prada, Gucci,…

Een must met de kinderen is Fremontstreet, met de vele straatartiesten, een zipline en een lichtshow, wat ‘s avonds voor heel wat ambiance zorgt. Er valt dus te feesten in Las Vegas!

Er valt heel wat te beleven, dag en nacht! Las Vegas is zeker eens de moeite waard om mee te maken. Een “once in a lifetime” ervaring!

Een aanrader om te eten: rainforest cafe, een echte jungle ervaring voor de kinderen.

Dag 3: Vertrek uit Las Vegas

Genoeg glitter, glamour en shoppingplezier! Op naar de volgende bestemming, want er zijn heel wat nationale parken in de omgeving van Vegas meer dan de moeite waard. Je kan kiezen uit: Bryce Canyon, Zion National Park, de Grand Canyon en Death Valley.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen in Las Vegas

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis