meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst Hoedspruit

Hoedspruit is een geweldige bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een avontuurlijke en opwindende ervaring in de Afrikaanse wildernis. Met zijn prachtige landschappen en rijke biodiversiteit, is Hoedspruit een onvergetelijke bestemming voor families met kinderen die willen genieten van de schoonheid van de Afrikaanse natuur en wilde dieren.

Jullie logeren in een unieke lodge aan de Blyde River Canyon waar zebra’s en gnoes grazen in de tuin. Geniet bij aankomst van een frisse duik in het zwembad!

 

Dag 2: Bootcruise in de Blyde Canyon

Tijdens een bootcruise in de Blyde Canyon maak je samen met de kinderen een betoverende reis door een van de meest adembenemende natuurlijke wonderen van Zuid-Afrika!

Gelegen in de provincie Mpumalanga, verwelkomt de Blyde River Canyon bezoekers met spectaculaire kliffen, weelderige vegetatie en kristalhelder water. Tijdens de bootcruise vaar je langs steile rotswanden, waar de rivier zich een weg baant door de canyon, omringd door weelderige bossen. Wie goed kijkt, kan ook enkele dieren sportten: heel wat vogelsoorten maar ook antilopen, dassies of bavianen! De Blyde Canyon staat ook bekend om de 200m hoge Kadashi Tufa waterval, die vanwege zijn vorm ook wel ‘het huilende gezicht van de natuur’ wordt genoemd.

Deze bootcruise verwend jullie met een visueel feest, maar ook een kans om te genieten van de serene schoonheid van deze natuurlijke omgeving, terwijl deskundige gidsen fascinerende inzichten delen over de geschiedenis en de fauna & flora van de Blyde River Canyon.

Van hieruit rij je verder richting Hazyview om te genieten met de kinderen van glamping met familierafting aan de Sabie rivier of van een subliem safari-avontuur in Kruger!

Wat is inbegrepen

  • 1 overnachting (inclusief ontbijt)
  • bootcruise op de Blyde canyon met gans het gezin

 

SFEERBEELDEN VAN HET HOTEL

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis