meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Hazyview

Je overnacht in een heerlijke boutique glamping tent aan de Sabie rivier. Tijd om volop te genieten van de prachtige Mpumalanga bush en de rust die enkel verstoord wordt door het stromen van de rivier en zingende vogelgeluiden. In deze Sabie Valei leven meer dan 250 verschillende soorten dus neem zeker een verrekijker mee om ze goed te kunnen spotten.

De kinderen kunnen zich uitleven in het zwembad of pootje baden in de rivier en en ’s avonds kan een knisperend kampvuur niet ontbreken natuurlijk! Vergeet de marshmallows niet 🙂

’s Morgens kan je lekker ontbijten door de fijne ontbijtmanden die aan de tent geleverd worden.

 

Dag 3: Familierafting op de Sabie rivier

Maak een jullie klaar voor een spannend familieavontuur op het water want jullie gaan raften op de Sabie wildwaterrivier!

Jullie gillen van plezier tijdens de vele stroomversnellingen en het vraagt leuk teamwork van gans het gezin om de boot in goeie banen te leiden! Hou jullie ogen ook open op de rustigere stukken want er vallen heel wat (wilde) dieren en vogels te spotten!

Prachtig zicht op de Sabie rivier

Dag 3: Vertrek uit Hazyview

Vandaag vertrek je uit dit prachtige oord.

Je kan nu kiezen voor een safariavontuur in Kruger of Pilanesberg.

Ofwel steek je even de grens over naar Swaziland om te gaan mountainbiken in een wildreservaat of te kiezen voor de culturele ervaring  “Ontmoet de Swazi in Swaziland“.

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen  in glampingtent
  • familierafting voor gans het gezin

sfeerbeelden van DE TENTLODGE

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis