meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst Hoedspruit

Hoedspruit is een geweldige bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een avontuurlijke en opwindende ervaring in de Afrikaanse wildernis. Met zijn prachtige landschappen en rijke biodiversiteit, is Hoedspruit een onvergetelijke bestemming voor families met kinderen die willen genieten van de schoonheid van de Afrikaanse natuur en wilde dieren.

Vandaag kom je toe in een unieke lodge: jullie logeren in een echte boomhut tussen de wilde Afrikaanse dieren! Geniet van de adembenemende omgeving en de giraffen die jullie komen begroeten.

Dag 2: Volg een kids ranger cursus

Vandaag neemt een ervaren ranger de kinderen mee op sleeptouw tijdens een echte kids ranger cursus op het prachtige domein!

Op een speelse manier leren de kinderen allerlei leuke weetjes over de fauna en flora in Zuid-Afrika, zoeken ze samen naar sporen van kleine en grote dieren en ja, ook de studie van de verschillende soorten uitwerpselen komt aan bod want ook daaraan kan je makkelijk zien wie net gepasseerd is 🙂

Een echte aanrader voor kleine avonturiers die op het einde niet alleen beloond worden met een onvergetelijke namiddag maar ook een echt ‘kids ranger’ diploma krijgen, proficiat!

Dag 3: Vertrek uit Hoedspruit

Vandaag vertrek je weer uit Hoedspruit. Ideaal ga je nu de Big Five spotten en bezoek je een park als Pilanesberg of het Krugerpark.

Wat is inbegrepen

  • 2 overnachtingen (inclusief ontbijt)
  • kids ranger cursus voor alle kinderen

 

SFEERBEELDEN VAN HET HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis