meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Op het resort in Pilanesberg

Dag 1: Aankomst Pilanesberg

Op slechts 2 uur rijden van het drukke Johannesburg en op 10 minuten van Sun City, ligt de lodge waar je verblijft. Welkom op deze adembenemende plek vol schoonheid midden in het nationaal park van Pilanesberg. Iedere kamer biedt bovendien een spectaculair uitzicht over de bush rond het resort.

Zebra in Pilanesberg

Dag 2: Spot de Big Five

Vandaag ga je op game drive met een echte ranger die jou rondleid in het park. Op de golvende heuvels en de open vlaktes ontmoet je de Big Five naast nog vele andere diersoorten. Je kan er bijvoorbeeld; giraffen, nijlpaarden, koedoes, gemsbokken, hartbeesten, waterbuffels, luipaarden en de zeldzame bruine hyena’s vinden.

Wist je dat hier meer dan 360 vogelsoorten leven? In de dichte bossen, valleien en op de glooiende graslanden leven wel tienduizend dieren. Het Pilanesberg National Park is namelijk een van de weinige plekken in Afrika waar een bijna complete, originele fauna leeft.

Sun City

Bij je terugkomst kan je nog even rijden naar Sun City. Dit is een heel vreemd waterpark middenin de bergen. Kinderen amuseren zich echter gegarandeerd op de waterattracties. Dit is immers een leuke afwisseling na alle natuurpracht.

Dag 3: Vertrek uit Pilanesberg

Vanuit Pilanesberg kan je Johannesburg ontdekken; bouwsteen Met de fiets naar Nelson Mandela”.

Ofwel reis je met het vliegtuig door naar Port Elisabeth voor de bouwsteen “Zag je ooit al zoveel olifanten?” in Addo Elephants Park. Je kan ook naar Durban waar je verder kan naar “Isimangaliso Wetland Park in Saint Lucia“.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (in vol pension: alle maaltijden zijn inbegrepen)
  • 2 gamedrives met ranger

sfeerbeelden van de lodges

Dit is een van onze favoriete lodges, middenin het natuurpark. Je geniet van je ontbijt met de dieren vlakbij. Prachtig gewoon!

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis