Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Pilanesberg

Op slechts op 2 uur rijden van het drukke Johannesburg en op 10 minuten afstand van Sun City ligt de lodge waar je verblijft. Welkom op deze adembenemende plek vol schoonheid midden in het nationaal park van Pilanesberg. Iedere kamer biedt een spectaculair uitzicht over de bush rond het resort.

Dag 2: Spot de prachtige dieren

Vandaag ga je op game drive met een echte ranger die jou alles laat zien in het park. Op de golvende heuvels en de open vlaktes kan je de Big Five zien naast nog vele andere diersoorten: giraffen, nijlpaarden, koedoes, gemsbokken, hartbeesten, waterbuffels, luipaarden en de zeldzame bruine hyena’s. Wist je dat hier meer dan 360 vogelsoorten leven? In de dichte bossen, de valleien en op de glooiende graslanden van het park leven wel tienduizend dieren. Het Pilanesberg National Park is een van de weinige plekken in Afrika waar een bijna complete, originele fauna leeft.

Bij je terugkomst kan je nog even rijden naar Sun City, een heel vreemd waterpark middenin de bergen. Kinderen amuseren zich gegarandeerd op de waterattracties. Dit is een leuke afwisseling na alle natuurpracht.

Dag 3: Vertrek uit Pilanesberg

Vanuit Pilanesberg ga je Johannesburg ontdekken (bouwsteen Met de fiets naar Nelson Mandela”) of reis je met het vliegtuig door naar Port Elisabeth om dan de bouwsteen “Zag je ooit al zoveel olifanten?” te ontdekken in Addo Elephants Park. Je kan ook naar Durban waar je verder kunt naar Isimangaliso Wetland Park in Saint Lucia.

 

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 291 p.p. € 218 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (in vol pension: alle maaltijden zijn inbegrepen)
  • 2 gamedrives met ranger

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

 

sfeerbeelden van de lodges

Dit is een van onze favoriete lodges, middenin het natuurpark. Je geniet van je ontbijt met de dieren vlakbij…. Prachtig gewoon!

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis