Van dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Johannesburg

Je komt aan op het vliegveld in Johannesburg. Heb je een auto gehuurd, dan kan je die daar afhalen en vertrekken naar je eerste verblijfplaats. Je verblijft in het hart van de stad, in de mooie en veilige wijk Sandton.

Dag 2: Fietsen door Soweto

Geniet van een fietsavontuur van een halve dag in het township en maak kennis met de verschillende gemeenschappen. Je leert er ook de geschiedenis van deze township kennen. Maar je proeft ook echt van de cultuur en het leven van vandaag dankzij onze lokale site-gids.

Een paar van de hoogtepunten?

  • Historische monumenten uit de tijd van de studentenopstanden van 1976
  • De gedenkplaats van Hector Pieterson
  • Vilakazi Street, waar Nelson Mandela gewoond heeft en waar de bisschop Desmond Tutu zijn huis heeft

En dat allemaal met de fiets! Je bezoekt de verschillende delen van Soweto. Zo ontdek je dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is: er is nog steeds behoefte aan ontwikkeling en er heerst nog veel armoede. Tegelijk ontwikkelden sommige gebieden zich tot “kleine welvarende buitenwijken”. Met deze tour krijg je inzicht in de vele gezichten van Soweto en herbeleef je het verleden met de Soweto-opstand en het verzet tegen de Apartheid. Dit fietsavontuur is geschikt voor kinderen vanaf 12j die ook wel interesse hebben in de geschiedenis van het land.

Dag 3: Vertrek uit Johannesburg

Vandaag vertrek je weer uit Johannesburg. Ideaal ga je nu de Big Five spotten en bezoek je een park als Pilanesberg of het Krugerpark.  Je kan zowel in Hazyview als White River verblijven.

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 142 p.p. € 106 p.p.

Wat is inbegrepen

  • 2 overnachtingen (inclusief ontbijt)
  • De fietstour door Soweto voor de familie inclusief materiaal

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

SFEERBEELDEN VAN HET HOTEL

 

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis