meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Kaapstad

Je komt aan in je lodge. Kaapstad hoeft echter weinig introductie: het is een combinatie van bergen, zee en wijngaarden. Iets waar iedereen namelijk van houdt. Dit is een stad met twee gezichten, namelijk Europees en Afrikaans. Ondanks de contrasten is Kaapstad een veilige en ontspannen stad, die je zeker niet mag overslaan.

Tip :

Als je er bent, passeer dan zeker in Den Anker. In dit Belgisch restaurant aan het Victoria & Alfred Waterfront waar je heel lekker kan eten. Je hebt er ook een schitterend uitzicht op de Tafelberg. De Tafelberg is immers het meest karakteristieke en bekendste punt van Kaapstad. Zijn vlakke top heeft een oppervlakte van bijna 3 km2 en biedt schitterende uitzichten over de stad.

Dag 2: Naar de zeehonden op Duiker Island

Vandaag nemen jullie de boot naar de zeehondenkolonies voor de kust van Kaapstad: 500 speelse pelsrobben leven er op en rond Seal Island dus een uitgelezen kans om oog in oog te staan met deze nieuwsgierige dieren in hun natuurlijke habitat!

Het is een prachtig tochtje richting het eiland en de zeehonden zien zwemmen en spartelen is een fantastisch en leuk schouwspel voor jon en oud!

Dag 3: Vertrek uit Kaapstad

Volgende bouwsteen

Je kan vervolgens vertrekken naar de volgende bouwsteen. Je kan “walvissen” gaan spotten van dichtbij in Hermanus. Of je kan naar Stellenbosch gaan voor enerzijds te “fietsen door de wijngaarden” of anderzijds “wijn en sapjes te proeven“.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt inbegrepen
  • Boottocht naar de zeehonden met het ganse gezin

sfeerbeelden van de lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis