meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in het wildreservaat

Vandaag kom je aan op een schitterende plaats. Je gaat overnachten in een privé wildreservaat in een heerlijke lodge. Namelijk middenin het reservaat, middenin de wilde dieren!

Relax

Na je rit kan je hier lekker genieten. Vanop je terras heb je immers een prachtig panoramisch uitzicht over valleien en bergen. Daarnaast kunnen de kinderen zich lekker uitleven in het zwembad. Je wordt hier daarnaast ook verwend met een heerlijk ontbijt en diner.

Dag 2: Spot de big 5 in een begeleide game drive

Vandaag staat helemaal in het teken van het bewonderen van de Afrikaanse fauna & flora! Onder begeleiding van een ervaren ranger trek je het park in via een speciale, open jeep om de big 5 te spotten. Neem zeker een verrekijker mee!

Het is mooi om te zien hoe de kinderen er helemaal in opgaan. Zeker wanneer er bijvoorbeeld plots een hele familie leeuwen naast de jeep voorbij paradeert, op zoek naar een prooi. Ook de aapjes, zebra’s, nijlpaarden, neushoorns, olifanten en giraffen waren aanwezig. Een onvergetelijke dag!

De echte safari kan beginnen, wilde dieren

Dag 3: Verder op ontdekking in het zuiden van Zuid-Afrika

Van hieruit ga je naar de volgende bouwsteen. Je kan opteren voor enerzijds “Een tussenstop op de boerderij” of anderzijds “Logeren op de struisvogelboerderij in Oudtshoorn“.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (in half pension: ontbijt en avondmaal inbegrepen)
  • 1 game drive per dag

sfeerbeelden van de lodges

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis