meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Lodge in Swaziland

Dag 1: Aankomst in Swaziland

Vandaag steek je even de grens over naar Swaziland, één van de kleinste landjes in Afrika! De grensovergang op zich is al een leuk avontuur om mee te maken maar Swaziland zal jullie ook zeker weten te bekoren met zijn bruisende cultuur, prachtige natuurlandschappen met veel wild en een heel charmante bevolking die klaar staan om jullie met open armen te ontvangen.

Neem de tijd om te relaxen met de kinderenin jullie lodge en geniet van jullie avond!

Dag 2: Paardrijden in een wildreservaat in Swaziland

Maak je klaar voor een onvergetelijk familieavontuur want vandaag gaan jullie paardrijden in een wildreservaat in Swaziland!

Na een stevig ontbijt zijn jullie klaar voor een unieke Afrikaanse safari te paard door de prachtige landschappen van het Milwane Nationaal Park, het oudste wildreservaat in Swaziland! Wat kan je er allemaal spotten vanop de veilige hoogte van je paard? Zebra’s, wildebeesten, krokodillen, wilde katten, kudu’s, struisvogels, apen, steenbokken en meer! Zalig om in alle rust deze dieren van dichtbij te kunnen ontmoeten.

Geniet van de adembenemende natuur, de indrukwekkende dieren en de frisse lucht die door je haren waait terwijl jullie dit park te paard verkennen. Deze paardentochten passen zich aan aan het niveau van jullie gezin, zowel voor beginners als meer ervaren ruiters. Een rit die nog lang zal blijven nazinderen!

Mountainbiken in een wildreservaat in Swaziland

Dag 3: Op naar de volgende ervaring

Na het ontbijt gaat de reis verder naar één van volgende bouwstenen. Je kan kiezen voor: De echte safari kan beginnen! of Ontmoet de Swazi in Swaziland. Daarnaast ook Varen tussen de nijlpaarden en de krokodillen of Zwarte en witte neushoorns spotten in Hluhluwe.

Wat is inbegrepen

  • 2 overnachtingen (inclusief ontbijt)
  • Paardentocht voor de hele familie

 

SFEERBEELDEN VAN HET HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis