meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst Oyster Bay

Vandaag kom toe in Oyster Bay, een schilderachtige kustplaats gelegen aan de oostelijke kust van Zuid-Afrika in de provincie Oost-Kaap. Deze idyllische bestemming is vooral geliefd vanwege zijn rustige en afgelegen karakter, waardoor het een perfecte plek is om te ontsnappen aan de drukte en te genieten van de natuurlijke schoonheid.

Met zijn uitgestrekte zandstranden, kristalhelder water en ongerepte duinen biedt Oyster Bay een prachtig decor om te genieten van zon, zee en strand met gans het gezin.

Dag 2: Paardrijden op het strand

Tijd voor wat actie want jullie gaan paardrijden op het strand!

Beleef een onvergetelijke ervaring terwijl je te paard het kustreservaat verkent! Draaf of galoppeer naast de golven van de Indische Oceaan en geniet van de frisse zeebries die door je haren waait. Je wordt begeleid door een ervaren gids en er zijn verschillende paarden beschikbaar, ook voor beginners of kinderen.

Een uniek familie-avontuur dat nog lang zal nazinderen want wat is er leuker dan samen de prachtige kustlijn in Zuid-Afrika te ontdekken tussen de oortjes van een paard? Een uniek en actief perspectief staat jullie te wachten!

Dag 3: Vertrek Oyster Bay

Vandaag vertrek je uit Oyster Bay. Van hieruit kun je vlotjes rijden naar Tsitsikamma Park om te kajakken tussen de hoge rotsen van Storms River of je gaat olifanten tellen in Adoo’s National Park.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Paardrijtocht op het strand

 

sfeerbeelden van de lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis