meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst Hoedspruit

Hoedspruit is een geweldige bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een avontuurlijke en opwindende ervaring in de Afrikaanse wildernis. Met zijn prachtige landschappen en rijke biodiversiteit, is Hoedspruit een onvergetelijke bestemming voor families met kinderen die willen genieten van de schoonheid van de Afrikaanse natuur en wilde dieren.

Jullie logeren in een unieke lodge aan de Blyde River Canyon waar zebra’s en gnoes grazen in de tuin. Geniet bij aankomst van een frisse duik in het zwembad!

 

Dag 2: Pracht en praal langs de panoramaroute

Vandaag rijden jullie langs de prachtige panoramaroute!  De Panoramaroute is een adembenemende route in de provincie Mpumalanga met verschillende leuke stops waar jullie het ene natuurwonder na het andere zullen aanschouwen! Je geniet van indrukwekkende rotsformaties, groene canyons, watervallen en mooie vergezichten. Met kinderen is het fijn om het rustig aan te doen en vandaag alle tijd te nemen voor deze panoramaroute.

VIEWPOINTS PANORAMAROUTE

  • Three Rondavels; de kinderen zullen versteld staan van de majestueuze Three Rondavels, een reeks rotsformaties die lijken op traditionele Afrikaanse hutten.
  • Daarna gaat het verder richting de Bourke’s Luck Potholes, een uniek natuurlijk fenomeen gevormd door erosie, waar ronde poelen en spectaculaire rotsformaties samenkomen. De kinderen kunnen hier even in het water pootjebaden en genieten van het unieke landschap.
  • Last but not least kunnen jullie genieten van een geweldig panoramisch uitzicht bij God’s Window, de ideale plek voor een groepsfoto!
  • Ook de indrukwekkende Berlin Falls en Lisbon Falls onderweg zijn zeker een tussenstop waard!

Van hieruit rij je verder richting Hazyview om te genieten met de kinderen van glamping met familierafting aan de Sabie rivier of van een subliem safari-avontuur in Kruger!

Wat is inbegrepen

  • 1 overnachting (inclusief ontbijt)

 

SFEERBEELDEN VAN HET HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis