Van dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Stellenbosch

Stellenbosch is een charmant stadje in het hartje van de Kaapse Wijnlanden. Ontdek hier de prachtige “wine estates”, de landgoederen waar de wijnbaronnen verblijven. Geniet intussen van de wijnen en wandel of fiets tussen de wijnranken.

Je verblijft op een prachtig landgoed midden in het wijnbouwgebied van Stellenbosch. Proef hun wijnen en ga eens lekker zwemmen. Heerlijk!

Dag 2: Proeven geblazen

Vandaag kan je de wijnen van Spier uittesten. De kinderen krijgen een speciaal programma waarin ze verschillende druivensappen mogen beoordelen. Ook voor hen wordt het proeven een leuke activiteit.

Dag 3: Vertrek uit Stellenbosch

Vanuit Stellenbosch kan je gemakkelijk je reis verderzetten naar Kaapstad en kiezen voor de bouwstenen “Tour rond Kaapstad op de motorfiets” of “Met supersteps de Tafelberg af in Kaapstad”.

 

 

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 95 p.p. € 72 p.p.

Wat is inbegrepen?

 

  • 2 overnachtingen in Spier met ontbijt
  • Wijnproeven van de ouders en speciaal programma onder begeleiding voor de kinderen

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

sfeerbeelden van de lodge

 

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis