meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in een schilderachtige lodge

Van zodra je aankomt, word je betoverd door de magische landschappen. Je logeert met de kinderen in een resort in het groen met magnifiek uitzicht op de Zuidelijke Drakensbergen. Geniet van een frisse duik in het zwembad with a view en ga nadien lekker dineren in het restaurant dat zowel lokale als continentale gerechten serveert.

Een geweldige plek voor wat quality time met het gezin en de ideale plek om morgen via de spectaculaire Sani Pass naar Lesotho te trekken!

Dag 2: Via de spectaculaire Sani Pass naar Lesotho

Zin om nog een land te verkennen tijdens jullie rondreis in Zuid-Afrika? Het ongerepte Lesotho wacht op jullie! De kinderen zullen blij zijn met alweer een extra stempel in hun paspoort 🙂

koninkrijk lesotho

Lesotho is een land dat volledig wordt omsloten door Zuid-Afrika en het wordt vaak aangeduid als “Het Koninkrijk in de Wolken” vanwege zijn hoge ligging in de bergen. Lesotho is bekend om zijn spectaculaire berglandschappen, met de hoogste laaglanden ter wereld. De gastvrije bevolking kent een rijk cultureel erfgoed, waarin de Basotho-cultuur centraal staat met levendige tradities, muziek en dans. Lesotho heeft ook een textielindustrie die wereldwijd bewondering oogst en die weerspiegeld wordt in de traditionele kledij.

Met de kids naar het dak van Afrika

De Sani Pass wordt beschouwd als één van de mooiste bergpassen in Afrika! Een 4×4 komt jullie ’s morgens oppikken aan het hotel en neemt jullie mee op een onvergetelijk familieavontuur over steile en bochtige bergwegen. Wat staat jullie te wachten?

  • Spectaculaire Landschappen: De Sani Pass biedt adembenemende uitzichten op de met sneeuw bedekte bergen, groene valleien, en indrukwekkende kliffen van zandsteen. Epische uitzichten verzekerd!
  • Beleef de Basatho-cultuur: Tijdens een interactief bezoek aan een Basotho-dorp kom je alles te weten over de lokale cultuur en tradities. Zo ontdek je hoe de traditionele woningen er binnenin uitzien, kan je proeven van een “Borotho” (een heerlijk gebakken ‘potbrood’) of leer je een klein stukje spelen op een “Lesiba” (een blaasinstrument dat lijkt op een panfluit).
  • De Hoogste Pub in Afrika: Na al deze leuke ervaringen, maken jullie een stop bij de hoogste pub in Afrika. De ideale plek om te genieten van het fenomenale uitzicht bij een hapje of drankje.

 

Dag 3: Vertrek uit Sani Pass

Je kan verder richting Drakensbergen waar je kan gaan ziplinen of downhillen met supersteps tussen deze magnifieke berglandschappen!

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (met ontbijt)
  • Jeeptour naar Lesotho via Sani Pass

sfeerbeelden van de lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis