meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Drakensbergen Zuid-afrika

Dag 1: Aankomst Drakensbergen

Van zodra je aankomt in Drakensbergen kan je meteen genieten van de adembenemende omgeving. Ga wandelen en geniet van de vele panorama’s onderweg. Verblijven doe je in een prachtige lodge met een heerlijk zwembad en onwaarschijnlijk mooi uitzicht.

Dag 2: Downhill met supersteps in Drakensbergen

Zin om de centrale Drakensbergen op een unieke manier te verkennen? Of zoals mijn oudste zoon zei: “Waarom wandelen, als je ook kan downhillen met steps?” Een zalige en kindvriendelijke manier om deze spectaculaire omgeving te beleven!

NAAR DE TOP

Stap op jullie supersteps en maak jullie klaar voor een ongelooflijk downhill-avontuur in de adembenemende Drakensbergen! Met een 4×4 auto word je naar de top van de berg gebracht. Eenmaal boven, krijg je je superstep en geeft de gids wat tips & tricks mee om deze te bedienen.

DOWNHILLEN MET SUPERSTEPS

Met supersteps glijden jullie de bergen af, een supertof avontuur voor jong en oud.

De steps zijn niet-gemotoriseerd en dus milieuvriendelijk en heel veilig. Als je kunt fietsen, kun je ook steppen. Kinderen van 4-8 jaar gaan mee als passagier bij een ouder, vanaf 9 jaar mogen ze alleen cruisen op hun eigen superstep.

Met de wind in jullie haren verken je de prachtige bergen: deze supersteps werden door onze tieners gekroond als de coolste manier om de Drakensbergen te ontdekken!

 

Dag 3: Vertrek uit Drakensbergen

Als je terugrijdt naar Durban kun je de vlucht nemen naar Port Elisabeth. Daar kan je de tuinroute starten met de bouwsteen “Zag je ooit al zoveel olifanten?”“Proef lekkere oesters in Knysna” of “Beleef een leuke dag met de Xhosa-bevolking”.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (met ontbijt)
  • Afdaling met supersteps in de Centrale Drakensbergen

sfeerbeelden van de lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis