Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Hermanus

Je guest house is centraal gelegen, op slechts 5 minuten wandelen van het dorp, de restaurants en de beroemde klifpaden waar je in het juiste seizoen walvissen kan bekijken. Je kan in Hermanus ook heel mooie wandelingen maken.

Dag 2: Walvissen spotten !

Wil je walvissen spotten, kom dan op het juiste moment. Hét seizoen om deze wonderlijke zeedieren te zien, loopt van juni/juli tot december. Dan komen de walvissen naar Hermanus om hun jongen ter wereld te brengen. Je gaat mee op de boot voor een tocht van 1,5 tot maximaal 3 uur. De gids geeft heel veel uitleg over het leven in zee, zo wordt het een leerrijke ervaring. Het blijft trouwens niet bij walvissen alleen. Op zee zie je ook heel wat dolfijnen.

Dag 3: Vertrek Hermanus

Vandaag ga je verder en kan je de bouwsteen in Stellenbosch ontdekken: “Druivensapjes voor de kinderen, wijn voor de ouders”.

 

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 170 p.p. € 128 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • boottocht van 3 uren om walvissen te spotten

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

Sfeerbeelden van de lodge

 

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis