Van dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Hluhluwe

Je komt aan in je lodge die vlakbij het Hluhluwe-Umfolozi park ligt. Geniet nog wat van het uitzicht en het zwembad.

 

Dag 2: Op game drive in Hluhluwe-Umfolozi Park

Het Hluhluwe-Umfolozi park is bekend om de grootste populatie witte en zwarte neushoorns van zuidelijk Afrika. De machtige dieren werden hier met succes voor uitsterven behoed. In het Hluhluwe-gedeelte van het park kan je genieten van een schilderachtig heuvellandschap met prachtige vergezichten. In Umfolozi tref je eerder een steppeachtig landschap aan met verspreide acaciabomen Dat vergemakkelijkt het spotten van de dieren.Maar je kan er naast de zwarte neushoorn ook de andere leden van de Big Five spotten. En dan zwijgen we nog over de giraffen, hyena’s, cheeta’s en andere prachtige dieren.

In het park kan je zelf verschillende zandwegen volgen op zoek naar wild of begeleide wandelingen boeken.

Dag 3: Vertrek St. Lucia

Vanuit St. Lucia kun je gemakkelijk rijden naar Durban om even te Chillen of (te) surfen aan de zee in Durban” of ga naar de bouwsteen Zippen tussen de Drakensbergen”.

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 89 p.p. € 67 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 Overnachtingen (met ontbijt)
  • Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

 

Sfeerbeelden van de lodges

 

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis