meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Zwemmen in het groen

Dag 1: Aankomst in Ubud

Welkom in Ubud, ook wel de culturele hoofdstad van Bali genoemd.

Hier kun je kiezen om rustig te verblijven middenin de natuurlijke oase in een dorpje vlakbij Ubud. Of je logeert tussen het groen in het stadje zelf zodat je wandelend naar het centrum kunt gaan. Daar kan je je volledig onderdompelen in de Balinese couleur locale met kleurrijke marktjes, gezellige restaurants en ambachtelijke winkels.

Dag 2: Spelen met heilige aapjes in Monkey Forest

Het apenwoud is een heilige plek voor de Balinezen waar honderden Balinese langstaartaapjes koning zijn.

Van zodra je binnenkomt heten ze je welkom en slingeren de heilige aapjes in Monkey Forest overal rond. De mama’s met babyaapjes zijn zó schattig. En ze zijn allemaal super nieuwsgierig, zo testen ze bijvoorbeeld je schoenveters uit als even je stilstaat. Belangrijk voor de aapjes is dat je hun regels goed volgt want je bent op bezoek in hun natuurlijke habitat: je mag ze niet aanraken, geen eten meebrengen in je tas en zeker geen zonnebril op je hoofd zetten want dat vinden ze heel interessant om te stelen.

Reken op ongeveer 2 uur om gans het natuurreservaat te ontdekken want naast de speelsje aapjes, groeien er ook meer dan 100 soorten bomen en ontdek je ook drie tempels in het apenwoud. Jungle Book in het echt!

 

Golden Hour Ubud

Dag 3: Vertrek Ubud

Vandaag , na een heerlijk ontbijt, in Ubud te blijven en kiezen voor een avontuurlijke rafting op de ayung rivier met gans het gezin. Ofwel trek je verder naar Mengwi naar de bouwsteen ‘slapen als een koning, leven als een balinees‘ ofwel de sportieve bouwsteen ‘fietsen tussen de rijstvelden‘.

 

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Toegang tot Monkey Forest

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis